nura najwa's FotoPage

By: nura najwa muhammad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Oct-2007 11:05 Email | Share | | Bookmark
london again!!!

kat umah
sambil tunggu org lain gi beli sweets
hmm...
View all 24 photos...
hahahaha...kali ke3 gi london nasib baik la sedere dtg kalo x jgn harap nak gi london....
so sedare ku kat my dtg la uk bleh la gi london lagi muahahah!!!!anyway...kali ni gi london sbb anak tok cik dtg berjalan kat london so kitorang pon gi la jumpe die...then gi wembly stadium yg baru... pastu balik birm sampai kul 7 terus gi open house...esok tu wa,kamil n apip demam muahhahahahah....


Saturday, 20-Oct-2007 14:07 Email | Share | | Bookmark
bile k.ngah brtunang...(sedare)

 
tunang kngah
 
View all 6 photos...
ni waktu 19/8/2007 kot...kecian kitorang x leh gi...


Sunday, 14-Oct-2007 18:42 Email | Share | | Bookmark
raye 2007!!!

takbir kat umah pcik mus..
majlis katam quran....
huhuhuhuhu..banyak nye mknan nye...
View all 6 photos...
gamba skit je sbb thn ni fotographer die malas nak amik gamba...sbb ade __________ baru...hihihihihihihi...nanti kte/aku/wa amik gambar bebanyak...muhahahah


Sunday, 14-Oct-2007 18:36 Email | Share | | Bookmark
my sedare at my....

pak andak???
pak andak nye keluarge
pak cik nye keluarge
View all 4 photos...
ni la sedare kte...(belah ayah) dieorg nie raye kat sabah sbb ddk kat sabah...


Sunday, 23-Sep-2007 21:40 Email | Share | | Bookmark
apple picking...

???
along n apip..
along
View all 10 photos...
hahaha...gi apple picking...abah x de so mak drive sendiri le!!!!rugi oh korang x de!!! hahahaha!!!


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net